Wat is de beste & meest efficiënte manier om naar het toilet te gaan?

Veel mensen hebben last van constipatie. Zij voelen wel de aandrang om naar het toilet te gaan, maar het lukt niet om een stoelgang te produceren. Je kunt last hebben van constipatie door het eten van bepaalde voeding en medicijngebruik, maar dit probleem kan ook een andere oorzaak hebben. Wat veel mensen niet weten, is dat zij moeite hebben met ontlasten door hun verkeerde houding op het toilet.

De ideale houding op het toilet

De ideale houding op het toilet is de squattende houding. Bij de squattende houding zijn de knieën verder opgetrokken dan bij de standaard houding op het toilet. Omdat de knieën verder opgetrokken zijn, wordt de ontlasting gestimuleerd. Door een squattende houding aan te nemen op het toilet, wordt het toiletbezoek een stuk gemakkelijker en bovendien korter.

De ideale houding aannemen met de ToiletSquat

Het is niet gemakkelijk de squattende houding aan te nemen op het toilet. Om deze houding aan te nemen, moet je je knieën namelijk flink optrekken. Zonder hulpmiddel is dit bijna niet mogelijk.

Daarom raden wij je aan de ToiletSquat te bestellen. Dit is een poepkrukje dat je onder het toilet schuift. Als je naar het toilet moet, zet je je beide voeten op het krukje. Nu neem je, zonder enige moeite, de ideale houding voor jouw toiletbezoek aan.

De voordelen van de ToiletSquat

De ToiletSquat heeft vele voordelen. Ten eerste wordt de ontlasting een stuk gemakkelijker en prettiger als je dit krukje op het toilet gebruikt. Daarnaast heb je minder kans op aambeien als je de ToiletSquat gebruikt om de squattende houding aan te nemen. Dit komt omdat je niet meer hoeft te persen met dit krukje onder je voeten. Hierdoor kunnen er geen aambeien ontstaan door jouw toiletbezoek.

Andere voordelen:

  • Er blijft geen ontlasting achter in de darmen. Dit verkleint de kans op darminfecties
  • Je kunt sneller naar het toilet.
  • Kinderen kunnen de ToiletSquat gebruiken als opstap krukje.

Wil jij van deze voordelen profiteren? Bestel de ToiletSquat dan online. Doe je dit voor 22:00 uur op een werkdag, dan heb je de ToiletSquat de volgende dag in huis.

> Bekijk ook: Tips om makkelijker naar het toilet te gaan!