Waarom de ToiletSquat beter goed is voor je gezondheid

Iedereen gaat op dezelfde manier op het toilet zitten. Wat velen echter niet weten, is dat deze houding in feite niet juist is. Een goede toilethouding is niet de houding die we nu aannemen, maar een squattende houding. Je kunt de ToiletSquat aanschaffen om deze houding zonder enige moeite aan te nemen bij iedere ontlasting.

Neem je de squattende houding aan op het toilet, dan profiteer je van diverse gezondheidsvoordelen. In dit artikel worden deze voordelen beschreven. Zo lees je op deze pagina om welke drie redenen de ToiletSquat beter is voor je gezondheid.

Je hoeft minder te persen

Gebruik je de ToiletSquat op het toilet, dan ontstaat er een zithouding met een hoek van 35 graden. Dit is de ideale zithouding voor op het toilet. Door deze squattende houding hoef je niet meer te persen, maar gaat het ontlasten een stuk gemakkelijker en bovendien sneller. Omdat zeker hard persen niet goed is voor je gezondheid, is dit het eerste voordeel van de ToiletSquat.

Je hebt minder kans op aambeien

Veel mensen die moeite hebben met de ontlasting, krijgen aambeien. Aambeien ontstaan door het hard persen op het toilet. Koop je een ToiletSquat poepkrukje, dan hoef je niet meer hard te persen als je naar het toilet gaat. Omdat je niet meer hoeft te persen met de ToiletSquat, heb je minder kans op aambeien.

Er blijft geen ontlasting achter in de darmen

Zit je in de standaard houding op het toilet, dan is het moeilijk voor je darmen om zich volledig te legen. Dit betekent dat er ontlasting achter kan blijven. Als deze ontlasting zich ophoopt, kun je te maken krijgen met vervelende ontstekingen en de bijbehorende klachten.

Gebruik je de ToiletSquat op het toilet, dan blijft er geen ontlasting achter in de darmen. Dit betekent dat je darmklachten, waaronder ontstekingen in de darmen, kunt voorkomen.

Gezonder naar het toilet? Koop de ToiletSquat

Wil jij je ontlasting niet alleen gemakkelijker maken, maar wil je bovendien je algehele gezondheid verbeteren? Bestel dan de ToiletSquat.

  • Koop de ToiletSquat met flinke korting in onze online shop.
  • Vandaag voor 22:00 uur besteld, morgen al in huis.
  • Wij betalen jouw verzendkosten.

Ook interessant om eens te lezen: Wat is de beste en meest efficiënte manier om naar het toilet te gaan?