Hoe gebruik je de ToiletSquat? Handig tips + uitleg

Veel mensen hebben problemen met de ontlasting. Ze voelen dat ze naar het toilet moeten, maar het duurt lang voor ze inderdaad hun behoefte kunnen doen. Heb jij ook last van dit vervelende probleem? Dan kun je de ToiletSquat aanschaffen. Dit hulpmiddel maakt ieder toiletbezoek een stuk gemakkelijker en hiermee ook minder tijdrovend.

De ToiletSquat: een korte kennismaking

De ToiletSquat is een hulpmiddel dat jouw ontlasting een stuk gemakkelijker en prettiger maakt. Door dit krukje te gebruiken bij het ontlasten, neem je een squattende houding aan op de wc. Door deze houding is het veel gemakkelijker om je behoefte te doen. Met de ToiletSquat is ieder toiletbezoek een stuk aangenamer en duurt het ontlasten bovendien beduidend minder lang.

Hoe gebruik je de ToiletSquat?

De ToiletSquat is erg gemakkelijk in gebruik. Je zet dit poepkrukje in je toiletruimte. Als je alleen hoeft te plassen, hoef je het krukje niet te gebruiken. In dit geval laat je het krukje gewoon aan de kant staan. Moet je naar het toilet voor een grotere behoefte, dan zet je het krukje onder de toiletpot.

Vervolgens ga je op de bril zitten. Als je goed zit, zet je beide voeten plat op de ToiletSquat. Hierdoor neem je vanzelf een squattende houding aan. Deze houding maakt het gemakkelijker om te ontlasten. Ben je klaar op het toilet, dan schuif je de ToiletSquat weer aan de kant. Nu staat het krukje niet in de weg voor de andere mensen die van het toilet gebruik willen maken.

Goed om te weten:

  • De ToiletSquat heeft anti-slip pootjes. Door de anti-slip pootjes glijdt het krukje niet weg als je op het toilet zit. Zelfs niet als je een gladde toiletvloer hebt.
  • De ToiletSquat heeft een uitsparing in het midden. Door deze uitsparing kun je het krukje gemakkelijk onder het toilet schuiven, zodat je je voeten goed op het krukje kunt zetten als je op de bril zit.

Hoe snel wordt de ToiletSquat bezorgd?

Wil jij jouw toiletbezoekjes een stuk gemakkelijker en aangenamer maken? Dan kun je de ToiletSquat online bestellen. Doe je dit voor 22:00 uur, dan heb je de ToiletSquat de volgende dag al in huis.

Lees ook: Hoe ga je om met met constipatie: Onze tips!