Helpt bij darmproblemen

Door gebruik te maken van de ToiletSquat kunnen veel darmproblemen voorkomen worden. De ToiletSquat zorgt voor een hurkende houding, waardoor ontlasten gemakkelijker maar ook sneller gaat. Daarnaast hoef je niet meer te persen. Hard persen tijdens het ontlasten kan leiden tot aambeien. De hurkende houding door de ToiletSquat zorgt daarom dat de kans op aambeien aanzienlijk kleiner wordt.
Daarnaast helpt de ToiletSquat ook tegen andere darmklachten. Een standaard houding tijdens het ontlasten zorgt ervoor dat het moeilijk is voor je darmen om zich volledig te kunnen legen. Dit betekent dat er ontlasting kan achterblijven in de darmen. Als deze ontlasting zich ophoopt, kun je te maken krijgen met vervelende ontstekingen en de bijbehorende klachten, zoals darminfecties. Door gebruik te maken van de ToiletSquat zit je in een hurkende houding en kunnen de darmen zich wel volledig legen. Dit betekent dat je darmklachten, waaronder ontstekingen in de darmen, kunt voorkomen.
Tot slot hebben veel mensen last van constipatie. Zij voelen wel de aandrang om naar het toilet te gaan, maar het lukt niet om een stoelgang te produceren. Je kunt last hebben van constipatie door het eten van bepaalde voeding of medicijngebruik, maar dit probleem kan ook een andere oorzaak hebben. Wat veel mensen niet weten, is dat zij moeite hebben met ontlasten door hun verkeerde houding op het toilet. Door een hurkende houding aan te nemen wordt de ontlasting gestimuleerd. Deze houding is zonder hulpmiddel echter bijna niet aan te nemen. De ToiletSquat helpt om wel de juiste houding aan te kunnen nemen op het toilet door eenvoudig beide voeten op het krukje te plaatsen. Wacht daarom niet langer en profiteer van alle voordelen van de ToiletSquat.